Lina Petersdotter Johansson

Lina är en transformatör med stor erfarenhet. Hennes arbete kring hur vi skiftar från en kultur av dominans till en kultur av tillit förändrar såväl privatliv, hästflockar och relationer som samhällstrukturer.

Linas djupaste passion är att genom plattformen ”School of Mother Earth” fysiskt och digitalt hålla utrymme för människor och hästar som är redo att kliva in i sin frigörelse genom självledarskap. Hon menar att när vi kliver in i vår egen frigörelse så är vi själva den förlösande kraft vi behöver och på så sätt tar vi också vår rättmätiga och viktiga plats i världen.

Med sin gedigna bakgrund som instruktör inom Akademisk Ridkonst och långa erfarenhet av mötet med hästar med allt ifrån brukskörning till meditationsarbete i flock, djurkommunikation och trauma arbete kan Lina leda dig och hästarna på en resa in i er själva för att möta de rädslor och eventuella trauman som blockerar och hjälpa er att transformera gamla, destruktiva mönster och finna nya vägar att röra er framåt på.

Som internationellt bästsäljande författare och skaparen av förlaget ”Our Journey Home – Publishing and Production” vill Lina inspirera till att våga lyssna än djupare, lita på vår intuition och möta och transformera våra djupaste sår. En process som frigör oss från de historier som håller oss tillbaka från ett liv i symbios med allt levande här på jorden.

Kontakt: linapetersdotter@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/schoolofmotherearth/
https://www.facebook.com/petersdotter/

Instagram: www.instagram.com/linapetersdotterjohansson, www.instagram.com/schoolofmotherearth

Hemsidor: www.schoolofmotherearth.com, www.linapetersdotter.com