Blogg

Boksläpp fysiskt

Boksläpp fysiskt

Den 12 december 2021 genomfördes ett fysiskt boksläpp på Rotbrunna Häst & kursgård, Enköping.

Vid boksläppet deltog även Lasse Oloffson med en fotoutställning. Lasse har tagit omslagsbilden till boken och har ett pågående projekt vid namn Hästkrafter som skildrar hästar i sin friare form. Mer information om projektet & fler av Lasses bilder hittar du på hans hemsida: https://www.hastkrafter.nu/ Den fysiska utställningen finns tillgänglig på Rotbrunna fram till slutet av december.

Hästarnas årsresa 2022-2023

Hästarnas årsresa 2022-2023

Vem behöver du vara för att skifta från en dominans- och våldskultur till en kultur av tillit och kärlek? Denna årsresa med start september 2022 kommer innehålla 5 helgträffar (en långhelg) där vi fysiskt möter hästarnas i deras guidande. Mellan träffarna möts vi digitalt och du får dessutom 3 enskilda guidade samtal med Lina Petersdotter Johansson.

Mer information om hur du anmäler dig hittar du här.

Min djupaste ödmjukhet inför framfödandet av denna bok

Idag vandrar jag i den djupaste ödmjukheten inför processen som framfödandet av denna bok är. Hemsidan håller på och ta form och kommer lanseras i nästa vecka. Det känns som att öppna dammluckorna inför något ofattbart stort.

För mig är denna bok en hyllning och ett sätt att betala tillbaka till allt som hästarna gett mig under årens lopp. På så många sätt så började min resa med hästarna och efter att ha vandrat i hästarnas tjänst i nästan hela mitt liv så möter jag gång på gång insikten om att jag inte vore den jag är utan dom. Så tacksam för att få äran att hålla utrymme för denna vackra resa och expansionen som sker utav vårt mänskliga medvetande kring vilken plats hästarna har i vårt växande.

Islandshästen Gormur på en skogspromenad

Genom detta projekt får jag syn på mig själv och min egna resa. Jag får tillgång till en djupare förståelse och upptäcker mig själv och hur hästarna burit mig och guidat mig på ett långt djupare plan än jag någonsin förstått.

Så idag får tacksamheten till alla de hästar jag fått äran att vandra bredvid och alla de hästar jag fått äran att möta.
Tack,
Lina Petersdotter Johansson