Samförfattarprojektet

Denna bok ges ut av “Our Journey Home – Publishing and Production” och är ett samförfattarprojekt mellan olika människor som kliver in och tar sin plats som ambassadörer för hästarnas visdom genom att dela sina och hästarnas historier.

Boken skapas i mötet mellan hästarnas och människorna men också i mötet mellan dessa människor.

Vi utgår ifrån ett gemensamt digitalt utrymme där allt ifrån guidning kring den praktiska processen finns till meditationer och stöd för det kreativa flödet.

Varannan vecka ses vi i helgrupp på zoom för uppdateringar om projektets framväxande och in-checkning med de individuella processerna och mellan dessa möten så sker även möten i de mindre stödgrupperna där författarna delar med varandra om sin resa och sin berättelse.

Boken lyfts sedan fram genom denna hemsida där du kan förbeställa ditt exemplar till rabatterat pris och få möjligheten att få den signerad. Även efter release kommer den gå att beställa härifrån.

Under resans gång kommer varje författare att intervjuas om sin upplevelse och sitt bidrag till boken. En digital releasefest kommer även att ske samt fysiska releasefester runt om i landet för de författare som vill arrangera detta.

Tycker du att denna utvecklande process skulle vara spännande att kliva in i? Känner du att du har en historia att dela med världen kring hur hästarnas varit dina guider och lärare i livet? Hör då av dig till gatheringofthehorsetribe@gmail.com för än finns det ett fåtal platser kvar i denna bok.

Tack för att du finns och sprider hästarnas visdom på ditt sätt,
Lina Petersdotter Johansson