Madelaine Lindholm

Som modig, fri, nyfiken och medveten bidrar Madelaine med ett kapitel utifrån den spirituella aspekten i sin relation med hästarna, vad den bidragit med för henne på hennes livsresa. Hon delar i sitt kapitel utifrån hästarnas vägledning och önskan, för att tillsammans med dem erbjuda dig möjligheten om det talar till dig. För det kan även vara din väg, att minnas vem du är där inne i djupet av dina livslager.

Madelaine ser det som sin livsuppgift att bidra till vår kollektiva resa tillsammans, genom att på olika sätt guida människor på resan att minnas vem de är, i sitt unika, viktiga, visa, vackra Jag. Hon gör det idag genom att vara verksam som spiritualistiskt medium och holistisk terapeut för djur och människor, där hon ser sig som en brygga mellan själar i den fysiska och icke fysiska världen. Madelaines kompetens och erfarenhet är rik vilket gör det möjligt för henne att arbeta i ett flöde där hon kan välja att kliva in i ett möte med just rätt redskap för dig.

Genom hennes liv har just egenskaperna mod, behovet av frihet, nyfikenhet och medvetenhet varit med och bidragit till utmaningar och framgångar.

Vägen till att leva ett mer flödesrikt liv i större tillit och mindre behov av kontroll var stundtals snårig och utmanande men när hästarna klev in med sin kraftfulla tydlighet och tog plats i Madelaines liv så valde hon att öppna dörren till sitt inre och lyssna på dem. Det var där och då hon insåg att det enda som krävdes var att släppa taget på riktigt. Det var då insikten och minnet av Henne nådde helt nya nivåer och den nya vägen, hästarnas väg tog form.

Kontakt: madelaine@inpresenceinarvaro.se
Hemsida: www.inpresenceinarvaro.se 
Facebook: InPresence-INärvaro
Instagram: inpresenceinarvaroYoutube: https://www.youtube.com/channel/UCLG13XygDWk-kI_oto837fg, In Presence – I Närvaro