Idag vandrar jag i den djupaste ödmjukheten inför processen som framfödandet av denna bok är. Hemsidan håller på och ta form och kommer lanseras i nästa vecka. Det känns som att öppna dammluckorna inför något ofattbart stort.

För mig är denna bok en hyllning och ett sätt att betala tillbaka till allt som hästarna gett mig under årens lopp. På så många sätt så började min resa med hästarna och efter att ha vandrat i hästarnas tjänst i nästan hela mitt liv så möter jag gång på gång insikten om att jag inte vore den jag är utan dom. Så tacksam för att få äran att hålla utrymme för denna vackra resa och expansionen som sker utav vårt mänskliga medvetande kring vilken plats hästarna har i vårt växande.

Islandshästen Gormur på en skogspromenad

Genom detta projekt får jag syn på mig själv och min egna resa. Jag får tillgång till en djupare förståelse och upptäcker mig själv och hur hästarna burit mig och guidat mig på ett långt djupare plan än jag någonsin förstått.

Så idag får tacksamheten till alla de hästar jag fått äran att vandra bredvid och alla de hästar jag fått äran att möta.
Tack,
Lina Petersdotter Johansson